Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013


Η Staroptical πρωτοπορεί και προσφέρει στην ασυναγώνιστη τιμή των 79 € σκελετό οράσεως με επώνυμους φακoύς HOYA. Φακοί με αντιανακλαστικές επιστρώσεις, υδροφοβική επίστρωση, προστασία απο γρατσουνιές, ιδιαίτερα ασφαλείς κατά τη νυχτερινή οδήγηση. Ένας κορυφαίος συνδυασμός ποιότητας σε μοναδική τιμή. Ακόμη παρέχουν προστασία απο τις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου UV-A και UV-B.

Γιατί να επιλέξω φακούς οράσεως με φίλτρα ;

Αντιανακλαστική επίστρωση.
 Η αντιανακλαστική επίστρωση αντιμετωπίζει ουσιαστικά τα προβλήματα που δημιουργούνται από την αντανάκλαση του φωτός επάνω στο φακό. Ιδανικοί για νυχτερινή οδήγηση, τηλεόραση και χρήση υπολογιστή, δίνουν μια μοναδική αίσθηση άνεσης και ξεκούρασης μετά απο πολλές ώρες χρήσης.

Προστατευτική επίστρωση. (Αντοχή στις γρατσουνιές).
Η τελική επίστρωση για την επαύξηση της αντοχής των φακών στη φθορά είναι στην ουσία ένα πολύ λεπτό στρώμα από DLC (diamond-like carbon) που δημιουργείται μέσω μιας διαδικασίας ιονισμού στην εξωτερική επιφάνεια των γυαλιών. Το στρώμα αυτό ανθίσταται στη φυσιολογική φθορά που εμφανίζουν συνήθως οι φακοί των γυαλιών, προστατεύοντας τις υπόλοιπες υπερευαίσθητες επιστρώσεις.

Υδροφοβική επίστρωση.
H υδροφοβική επίστρωση ουσιαστικά απωθεί το νερό από την επιφάνεια των φακών προσφέροντας ευκολία στον καθαρισμό του σε σχέση με αντίστοιχους μη υδροφοβικούς φακούς.

Φίλτρο κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας.
Η υπεριώδης ακτινοβολία διακρίνεται σε δύο κατηγορίες, τις UV-A και UV-B, ανάλογα με τη συχνότητα και το μήκος κύματος του. Οι φακοί της HOYA παρέχουν στον χρήστη τη μέγιστη δυνατή προστασία έναντι όλων των υπεριωδών ακτινών.


Ποιος είναι ο σωστός τρόπος καθαρισμού των φακών ;
Οι φακοί μας δεν πρέπει να καθαρίζονται με μπλούζες, χαρτοπετσέτες ή οποιουδήποτε είδους ύφασμα, καθώς χαράσσονται. Επίσης το οινόπνευμα και άλλα ισχυρά υλικά καθαρισμού καταστρέφουν τόσο τους φακούς, όσο και τον σκελετό. Ο καλύτερος τρόπος καθαρισμού είναι με κρύο νερό και σαπούνι. Χρησιμοποιείστε σε όλους τους τύπους φακών τα μαντηλάκια καθαρισμού που σας προσφέρουμε με τις αγορές σας.

Όλοι οι φακοί της HOYA συνοδεύονται απαραίτητα με κάρτα γνησιότητας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία χρειαστείτε ή αν δεν είστε σίγουροι για τους φακούς που πρέπει να επιλέξετε επικοινωνήστε μαζί μας στο 801 100 3131.

Δείτε τη συλλογή γυαλιών οράσεως STAROPTICAL εδώ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου