Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

 

Η ταχύτητα είναι ο βασικός παράγοντας για την επιτυχία σε ένα αγώνα της Formula 1. Κατά την κατασκευή ενός αυτοκινήτου, πολλοί παράγοντες παίζουν σημαντικό ρόλο. Τα αυτοκίνητα είναι βελτιστοποιημένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια προκειμένου να δημιουργήσουν την μέγιστη απόδοση.

Το ίδιο ισχύει και για τα γυαλιά ηλίου. Όσο καλύτερη είναι η σχεδίαση και πιο καινοτόμο το υλικό, τόσο μεγαλύτερη είναι η επιτυχία. Τα γυαλιά ηλίου Red Bull Racing είναι κατασκευασμένα από ελαφριά και ανθεκτικά υλικά ταυτόχρονα. Μοναδικά τόσο στη μορφή όσο και στο στύλ αποδεικνύουν την αιχμή του δόρατος στην τεχνολογική καινοτομία, την ακρίβεια στον σχεδιασμό και την σπορ εμφάνιση.

Ο συνδυασμός των υψηλής ποιότητας υλικών έχει αποδειχθεί επιτυχής όχι μόνο στην Formula 1, αλλά και στην κατασκευή γυαλιών, όπως μας αποδεικνύει η Red Bull Racing. 

Ο σχεδιασμός συναντά την ποιότητα σε τέσσερα υψηλής τεχνολογίας υλικά: NXT, ανθρακόνημα, καουτσούκ και νάυλον. Το υλικό NXT χρησιμοποιείται σε όλα τα μοντέλα. Λόγω της αντοχής του και των άθραυστων ιδιοτήτων του το υλικό αυτό είναι η απόλυτη καινοτομία στην τεχνολογία κατασκευής γυαλιών. Μπορεί να αντέξει την πτώση μιας μπάλας χάλυβα 1 kg από ύψος 1,2 μέτρων χωρίς να προκαλέσει το παραμικρό ίχνος ρωγμής. Ο συνδυασμός από άθραυστο υλικό NXT, υψηλής ποιότητας ανθρακόνημα, βραχίονες απο καουτσούκ και φακοί απο νάυλον TR90 δημιουργούν ένα κορυφαίο προϊόν κατατάσσοντας το μοναδικό στην κατηγορία του. Το αποτέλεσμα είναι γυαλιά ηλίου που αντέχουν σε ακραίες καταπονήσεις και πιέσεις. Απλά εντυπωσιακό! 


Χαρακτηριστικά σκελετών :

Κατασκευασμένοι απο ελαφρύ υλικό TR90 Grilamid 

Υψηλή σταθερότητα, ευελιξία, αντοχή σε χτυπήματα και ρωγμές
Εργονομικός σχεδιασμός ώστε να ταιριάζει απόλυτα στο σχήμα του κεφαλιού του χρήστη προσφέροντας υψηλή άνεση και ασφαλές κράτημα
Ρυθμιζόμενη μύτη (nosepads) απο καουτσούκ 

Αντιολισθητική λαβή προσφέρει ασφάλεια κάτα την εφαρμογή
Καμπύλη βάσης: 6 ορισμένα μοντέλα γυαλιών ηλίου προσφέρουν εύκολη ενσωμάτωση 

συνταγής ιατρού

Χαρακτηριστικά φακών :

Λεπτό πολυκαρβονικό υλικό με ανθρακονήματα για μέγιστη ευλιγισία (polycarbonate)

Ανθεκτικοί στις γρατσουνιές, άθραυστοι, υψηλή αντίθεση χρωμάτων
Λιποφοβική και υδροφοβική επίστρωση
Πολλαπλές αντιανακλαστικές επιστρώσεις για μειωμένη αντανάκλαση φωτός

Μοντέρνα εξωτερική επιστρώση (καθρέπτες σε διάφορες αποχρώσεις)
Προστασία απο την υπεριώδη ακτινοβολία UV 100% έως 400nm σε 
ζώνες φωτός UVA, UVB, UVC 
Πρότυπα Ε.Ε. φίλτρο κατηγορίας 3 (σκοτεινή απόχρωση): 8-18% φωτεινής διαπερατότητας μέχρι 380 nm

Δείτε τα γυαλιά ηλίου Red Bull Racing στο STAROPTICAL εδώ !

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου