Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013


Το Biotrue είναι εμπνευσμένο από τη βιολογία των ματιών σας™. Ξεπερνάει τη συνηθισμένη απολύμανση, με το να αποτελεί το μόνο διάλυμα* που συνδυάζει τρεις βιο-εμπνευσμένες καινοτομίες:

Έχει ένα λιπαντικό που συναντάται φυσικά στα μάτια 
Έχει pH ίδιο με των υγιών δακρύων 
Διατηρεί ορισμένες ευεργετικές πρωτεΐνες των δακρύων ενεργές

Το Biotrue λειτουργεί σαν τα μάτια για να τους παρέχει υγεία και αξεπέραστη άνεση. Άλλωστε, τα ίδια τα μάτια ξέρουν ποια είναι η φροντίδα που τους αξίζει!

Ιστορία του Biotrue

Πάντα ήμασταν περήφανοι για την ικανότητά μας να σκεφτόμαστε χωρίς περιορισμούς. Έτσι, η αναζήτησή μας για ένα νέο και καλύτερο διάλυμα φακών επαφής μας πήγε σε πολλές κατευθύνσεις.

Μια μέρα το ξανασκεφτήκαμε και είπαμε – ίσως ο καλύτερος τρόπος να για να φροντίσουμε τους φακούς σας να είναι κάπου αλλού. Ίσως να βρίσκεται μέσα στα μάτια μας. Έτσι πήγαμε πίσω σε αυτό που ξέρουμε καλύτερα – το ανθρώπινο μάτι. Η φύση έχει δώσει στα μάτια μας πολύπλοκες ιδιότητες που το μυαλό μας ποτέ δε θα μπορούσε να εφεύρει. Και αυτό έγινε η έμπνευσή μας. Γιατί ακόμη και αν δεν μπορούμε να επαναδημιουργήσουμε τη φύση, μπορούμε να τη μιμηθούμε.

Και σύντομα γεννήθηκε το διάλυμα πολλαπλών χρήσεων Biotrue.


Το Biotrue ξεπερνάει τη συνηθισμένη απολύμανση. Αποτελεί το μόνο διάλυμα που συνδυάζει τρεις βιο-εμπνευσμένες καινοτομίες: Έχει pH ίδιο με των υγιών δακρύων και έχει το ίδιο λιπαντικό που συναντάται φυσικά στο μάτι. Επίσης, βοηθά να διατηρούνται ορισμένες ευεργετικές πρωτεΐνες των δακρύων ενεργές, και επιπλέον απομακρύνει κατακαθισμένες πρωτεΐνες που μπορούν να θολώσουν την όραση και να κάνουν τη χρήση φακών επαφής άβολη.

Το διάλυμα φροντίδας φακών Biotrue σας παρέχει την υγεία και την άνεση που αξίζουν τα μάτια σας και βοηθά στο να γίνει πιο εύκολη η καθημερινότητά τους.

Είναι τόσο ξεχωριστό, που ευχόμαστε να το είχαμε σκεφτεί νωρίτερα. Έτσι κι αλλιώς, ήταν μπροστά στα μάτια μας.

Το Biotrue προσφέρει την αξεπέραστη απολύμανση που χρειάζονται τα υγιή μάτια:

Το Biotrue συνδυάζει ένα διπλό σύστημα απολύμανσης με τα μοναδικά βιο-εμπνευσμένα χαρακτηριστικά ενός pH ίδιου με των υγιών δακρύων και διαχείριση των πρωτεϊνών, για να παρέχει αξεπέραστη απολύμανση.

Το Biotrue χρησιμοποιεί υαλουρονάνη, ένα λιπαντικό που βρίσκεται φυσιολογικά στα μάτια: 

Το Biotrue ενυδατώνει τους φακούς επαφής με τρόπο που τα μάτια μένουν ενυδατωμένα - χρησιμοποιώντας υαλουρονάνη (HA), ένα λιπαντικό που βρίσκεται σε όλο το σώμα.

Το Biotrue έχει pH ίδιο με των υγιών δακρύων: 

Τα υγιή μάτια δημιουργούν συνεχώς το τέλειο περιβάλλον. Γι 'αυτό το Biotrue είναι μοναδικά κατασκευασμένο ώστε να έχει pH ίδιο με αυτό των υγιών δακρύων - διατηρώντας τη φυσική κατάσταση του ματιού και επιτρέποντας βέλτιστη ενεργοποίηση των διπλών απολυμαντικών παραγόντων. 

Το Biotrue διατηρεί ορισμένες ευεργετικές πρωτεϊνες των δακρύων ενεργές, όπως αυτές βρίσκονται φυσιολογικά στο μάτι:

Πρωτεΐνες που βρίσκονται στη φυσική τους κατάσταση δρουν ως εγγενής μαχητές εναντίων μικροβίων που μπορούν να προσβάλλουν το μάτι, λειτουργώντας ως μια αντιμικροβιακή ασπίδα από μόνες τους.

Οι μετουσιωμένες πρωτεΐνες έχουν χάσει τη δομή τους λόγω παραγόντων όπως οι εξωτερικές πιέσεις. Το Biotrue ανελκύει και αφαιρεί μετουσιωμένες πρωτεΐνες. 

Συχνές Ερωτήσεις 

Μπορώ να χρησιμοποιήσω διάλυμα πολλαπλών χρήσεων Biotrue™ κατευθείαν μέσα στο μάτι για να υγράνω ξανά τους φακούς επαφής;
 
Το Biotrue δεν είναι εγκεκριμένο για απευθείας χρήση στο μάτι. Δεν συστήνουμε τη χρήση ενός προϊόντος για σκοπούς άλλους από τους προκαθορισμένους του (διατήρηση, καθαρισμό, απομάκρυνση των πρωτεϊνικών εναποθέσεων, ξέπλυμα, χημική απολύμανση και αποθήκευση των μαλακών φακών επαφής).

Σε τι μεγέθη μπουκαλιών διατίθεται το διάλυμα πολλαπλών χρήσεων Biotrue;

Το Biotrue είναι διαθέσιμο σε μπουκάλι των 300ml.

Παρέχεται θήκη φακών επαφής με κάθε προϊόν λιανικής πώλησης;

Μία θήκη φακών επαφής παρέχεται δωρεάν με κάθε συσκευασία των 300ml.

Τα μάτια μας είναι το παράθυρο στον κόσμο.

Εξαρτόμαστε από τα μάτια μας περισσότερο από κάθε άλλη αίσθηση, ωστόσο πολλοί από εμάς λαμβάνουμε αυτό το πολύτιμο δώρο ως δεδομένο. Χωρίς αυτά, δε θα μπορούσαμε να απολαύσουμε ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα, να δούμε τα πρόσωπα των αγαπημένων μας ή να γνωρίσουμε τα φυσικά θαύματα του κόσμου. Βασιζόμαστε στην όρασή μας για τόσα πολλά, όμως οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μόνο μια ασαφή ιδέα για το πώς τα μάτια μας λειτουργούν. Στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά διαφορετικά μέρη του ματιού που εργάζονται μαζί για να σχηματίσουν ένα μοναδικό αυτάρκες σύστημα. Αν και μικρότερο από μια μπάλα του πινγκ-πονγκ, το μάτι μας επιτρέπει να βλέπουμε, ενώ παράλληλα καθαρίζεται, ενυδατώνεται και απολυμαίνεται από μόνο του. 

Το υγρό φακών επαφής Biotrue διατίθεται σε συσκευασία των 300ml με δώρο δεύτερη συσκευασία των 120ml.

Δείτε το υγρό φακών επαφής στο STAROPTICAL εδώ και επωφεληθείτε της προσφοράς.

Διαβάστε περισσότερα...

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013


Στυλ, διαχρονικότητα και ελευθερία της έκφρασης, αυτές είναι οι βασικές αξίες που διέπουν την φιλοσοφία της RayBan. Για πολλές γενιές ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης στα γυαλιά ηλίου.

Η εταιρία RayBan ιδρύθηκε το 1937. Το πρώτο μοντέλο γυαλιών ηλίου, το Aviator, φορέθηκε από τους πιλότους της Αμερικάνικης αεροπορίας, οι οποίοι το προτιμούσαν καθώς συνδύαζε την προστασία από τον ήλιο και το ιδιαίτερο στυλ. Ακολούθησε το 1952, το μοντέλο Wayfarer, με κοκκάλινο σκελετό, που έγινε το αγαπημένο πολλών διάσημων ηθοποιών και τραγουδιστών.


Η RayBan ακόμα και σήμερα παραμένει στην πρώτη θέση πωλήσεων γυαλιών σε όλο τον κόσμο, ενώ τα καινούρια της σχέδια ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό χρήστη. 

Rayban 4105 Folding Wayfarer

Με έμπνευση από το Rayban Wayfarer, ένα απο τα πιο διάσημα μοντέλα της RayBan, δημιουργήθηκε το Rayban Folding Wayfarer, ένα μοδάτο, νεανικό αλλά παράλληλα διαχρονικό μοντέλο ικανό να συνδυάσει δύο εποχές.

Με κοκάλινο σκελετό, σε σχήμα wayfarer, τα γυαλιά ηλίου RayBan 4105 Folding Wayfarer μπορούν να σας συνοδέψουν σε κάθε περίσταση, τονίζοντας τις γραμμές του προσώπου σας και το στυλ σας. Οι φακοί είναι κρυστάλλινοι, σε διάφορες αποχρώσεις. Με επιστρώσεις λαμπερού καθρέφτη (ασημί, μπλέ, πράσινο) για την βέλτιστη όραση αλλά και την μέγιστη προστασία των ματιών σας. 

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στα γυαλιά ηλίου RayBan Folding Wayfarer 4105 είναι το γεγονός ότι ο κοκάλινος σκελετός τους "σπάει" σε τρία σημεία, στο μέσον της μετώπης και στο μέσον του κάθε βραχίονα, και έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να τα "διπλώσετε", εξοικονομώντας με αυτόν τον τρόπο χώρο απόθηκευσης καθώς το μέγεθος της θήκης τους είναι σχεδόν το μισό σε σχέση με τις υπόλοιπες θήκες γυαλιών ηλίου .



Αν κάποια απο τα γυαλιά που επιθυμείτε δε τα βλέπετε στο site μας επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 801 100 3131.

Όλα τα γυαλιά μας τηρούν τους κανονισμούς ασφαλείας της ευρωπαϊκής ένωσης και διαθέτουν σήμανση CE. Είναι γνήσια με υπογραφή και συνοδεύονται από όλα
τα πιστοποιητικά γνησιότητας των αντίστοιχων εταιρειών.





Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013


Η Oakley® καινοτομεί για ακόμα μια φορά στο χώρο των γυαλιών ηλίου κατασκευάζοντας γυαλιά που συνδυάζουν άνεση, ανθεκτικότητα και μοναδική τεχνολογία.

Γιατί Oakley Jupiter Squared ;

Σκελετός :

Άνεση και απόδοση τριών σημείων που κρατά τους φακούς σε ακριβή οπτική ευθυγράμμιση με την τεχνολογία  Three-Point Fit της Oakley®. 

Ανθεκτικότητα και άνεση όλο το 24ωρο λόγω του ελαφρύ σκελετού κατασκευασμένο απο 
το υλικό O Matter®. 

Ο πρώτος υβριδικός σκελετός της Oakley που χρησιμοποιεί το υλικό Ο Matter, ανθρακονήματα (Carbon Fiber) και τιτάνιο προσφέροντας άνεση και αντοχή για απαιτητικούς χρήστες.

Φακοί:

Ελαχιστοποίηση του έντονου φωτός μέσω της τεχνολογίας HD Polarized.


Μείωση της αντανάκλασης και συντονισμένη διαπερατότητα του φωτός με την καινοτόμα επίστρωση Iridium®. 

Ειδικός φακός με καμπυλότητα βάσης 6 για περιφερειακή όραση χωρίς παραμορφώσεις.

Οπτική ακρίβεια και αντοχή στην κρούση καλύπτουν ή υπερκαλύπτουν τα βασικά πρότυπα Z80.3 κρούσης.
 
UV προστασία με το
υλικό φακών Plutonite® το οποίο φιλτράρει το 100% των UVA / UVB / UVC και επιβλαβούς μπλε φωτός μέχρι 400 nm.

Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν καθαρά τη διαφορά στην αντίληψη χρώματων που έχει ο χρήστης φορώντας τα Oakley Jupiter Squared Polarized :





Αν κάποια απο τα γυαλιά που επιθυμείτε δε τα βλέπετε στο site μας επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 801 100 3131.

Όλα τα γυαλιά μας τηρούν τους κανονισμούς ασφαλείας της ευρωπαϊκής ένωσης και διαθέτουν σήμανση CE. Είναι γνήσια με υπογραφή και συνοδεύονται από όλα
τα πιστοποιητικά γνησιότητας των αντίστοιχων εταιρειών.


Δείτε τα Oakley Jupiter Squared στο STAROPTICAL εδώ !

Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013


To καλοκαίρι έφτασε και όλοι έχουμε ξεκινήσει τα δροσερά μπάνια στη θάλασσα και στις
πισίνες! Τι πρέπει όμως να γνωρίζουμε σχετικά με τον τακτικό καθαρισμό και την απολύμανση των φακών επαφής μας; Η ανεμελιά της καλοκαιρινής περιόδου δε θα πρέπει να μας παρασύρει - αντιθέτως, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για αυτό το διάστημα.

Δραστηριότητες όπως το κολύμπι, το κάμπινγκ, η περιστασιακή χρήση των φακών επαφής κατά τη διάρκεια του ύπνου κ.α. καταλήγουν σε κακές συνθήκες υγιεινής και αυξάνουν κατακόρυφα τον κίνδυνο των βακτηριακών λοιμώξεων των ματιών. Αν μία τέτοια μόλυνση δεν προληφθεί ή δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα, μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε απώλεια όρασης.

Είναι γνωστό ότι η υπεριώδης ακτινοβολία είναι η πιο επικίνδυνη για τα μάτια αφού μέρος της απορροφάται από τον κερατοειδή χιτώνα και τον κρυσταλλοειδή φακό, θεωρείται δε υπεύθυνη για φλεγμονές όπως η κερατοεπιπεφυκίτιδα.

Η επίδραση και το μέγεθος των προβλημάτων που προκαλεί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως την ώρα της ημέρας που εκτιθέμεθα, την εποχή, το υψόμετρο και την επιφάνεια στην οποία κινούμαστε, (άμμος, νερό, χιόνι).

Η χώρα μας λόγω της γεωγραφικής της θέσης έχει υψηλό δείκτη επικινδυνότητας στις υπεριώδεις από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο, στο οποίο διάστημα η προστασία είναι απαραίτητη.

Το 70% των επικίνδυνων υπεριωδών ακτίνων φθάνουν στη γή από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, δηλαδή στο μέσο της ημέρας, αφού τότε λόγω του ύψους του ήλιου έχουν να διασχίσουν την μικρότερη διαδρομή.

Θα πρέπει όμως να τονίσουμε ότι εκτός από το άμεσο ηλιακό φως, στα μάτια μας φθάνει και διάχυτο ηλιακό φως το οποίο αντανακλάται και διαχέεται από διάφορες επιφάνειες. Το νερό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αντανακλαστικό μέσο με τρίτο την άμμο και πρώτο το χιόνι.Είναι λοιπόν αυτονόητο ότι χρειαζόμαστε οπωσδήποτε προστασία και από το διάχυτο φως.

Είναι επίσης δεδομένο ότι τα περισσότερα άτομα που φορούν γυαλιά, είτε χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση φακούς επαφής είτε όχι, αγοράζουν φακούς επαφής για το καλοκαίρι. Ποιος θα μπορούσε να τους κατηγορήσει γι' αυτό όταν μπορούν να κολυμπούν, να παίζουν στην άμμο και να φορούν τα πιο trendy γυαλιά ηλίου βλέποντας πού πατούν, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλούν δύο ζευγάρια γυαλιά (ηλίου και διορθωτικά ηλίου);

Οι φακοί επαφής είναι οπωσδήποτε μια χρηστική λύση για το καλοκαίρι αλλά δυνητικά και πηγή σοβαρών προβλημάτων αν δεν δοθεί η απαιτούμενη προσοχή ιδιαίτερα αυτή την εποχή.

Κατ' αρχήν στη χώρα μας έχουμε πλέον πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Οι μαλακοί φακοί επαφής περιέχουν νερό σε μικρό (38%) ή μεγάλο ποσοστό (70%), του οποίου ήδη ένα μέρος εξατμίζεται από τη θερμοκρασία του ματιού και ένα μέρος από τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος.

Το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες είναι λογικό ότι η εξάτμιση είναι μεγαλύτερη και επομένως οι φακοί επαφής αφυδατώνονται περισσότερο. Ένας αφυδατωμένος φακός όμως δεν είναι πια ο ίδιος. Οι παράμετροί του έχουν ελαφρώς αλλάξει, κολλάει στο μάτι με αποτέλεσμα να μην αφήνει να κυκλοφορούν πολύ τα δάκρυα και ως εκ τούτου ενοχλεί. Τα μάτια τσούζουν, κοκκινίζουν και οι φακοί από πανάκεια μετατρέπονται σε πηγή ενόχλησης.

Όσον αφορά την ακτινοβολία, ένα κρύσταλλο ακόμα και λευκό απορροφά έστω και ένα πολύ μικρό μέρος της. Ο φακός επαφής όχι. Η ανάγκη για προστασία είναι ακόμη μεγαλύτερη.Ευτυχώς κυκλοφορούν πλέον φακοί επαφής που μπορούν να λύσουν πολλά από αυτά τα προβλήματα.

Οι φακοί επαφής με προστασία UV, (UV-Blocking), προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία από αυτούς που το υλικό τους δεν έχει αυτήν την επεξεργασία.

Οι φακοί συχνής αντικατάστασης είναι μία πολύ καλή λύση για το πρόβλημα της αφυδάτωσης, εφόσον ο φακός αντικαθίσταται πολύ συχνά με έναν καινούργιο ο οποίος έχει το σωστό ποσοστό υγρασίας.

Ακόμα και στους συμβατικούς φακούς επαφής, υπάρχουν πλέον υλικά τα οποία διατηρούν το ποσοστό υγρασίας τους περισσότερες ώρες, έτσι ώστε η χρήση τους να προσφέρει ασφάλεια και άνεση.

Εκτός όμως από την βλαβερή επίδραση της ακτινοβολίας, τα περισσότερα προβλήματα σε σχέση με τους φακούς επαφής το καλοκαίρι έχουν σχέση με μολύνσεις και φλεγμονές.

Είναι βέβαια δύσκολο να φαντασθεί κανείς σαν πραγματική απειλή μία βακτηριδιακή μόλυνση από το θαλασσινό νερό το οποίο περιέχει 3,5% αλάτι. Όμως σε μελέτες που έγιναν αναφέρεται ότι το 30% των περιπτώσεων μικροβιακής κερατίτιδας και πρωτοζωικών λοιμώξεων (ακανθαμοιβάδα) παρουσιάσθηκαν σε άτομα που κολυμπούσαν με τους φακούς τους.

Αυτά τα περιστατικά συνέβησαν διότι οι χρήστες δεν αποστείρωναν σωστά τους φακούς τους μετά το κολύμπι ή ενώ χρησιμοποιούσαν φακούς μίας ημέρας δεν τους πετούσαν και τους χρησιμοποιούσαν 3 και 4 ημέρες αποθηκεύοντάς τους σε απλό φυσιολογικό ορό με δυνητικά καταστροφικές συνέπειες για την όραση τους.

Ο μεγαλύτερος όμως κίνδυνος για τους χρήστες που κολυμπούν με τους φακούς τους, προέρχεται από το νερό της πισίνας, ιδιαίτερα αν αυτό συνδυάζεται με κακή απολύμανση και συντήρηση σε παλιές και βρόμικες θήκες.


Στόχος μας θα πρέπει να είναι η προφύλαξη της υγείας των ματιών μας, ακολουθώντας απλούς, αλλά βασικούς κανόνες υγιεινής.

Συντήρηση φακών επαφής
Η ασφάλεια ενισχύεται σημαντικά με το τρίψιμο των φακών επαφής στην παλάμη μας και το ξέπλυμα με το ειδικό υγρό καθαρισμού τόσο πριν την χρήση τους, όσο και πριν την αποθήκευσή τους. Εάν ο φακός επαφής μας πέσει, φροντίζουμε να τον καθαρίσουμε πολύ καλά πριν τον τοποθετήσουμε στα μάτια μας.

Καθαρισμός θήκης φακών επαφής
Διατηρούμε τη θήκη καθαρή, ξεπλένοντάς την μετά από κάθε χρήση με το ίδιο υγρό καθαρισμού των φακών επαφής και αφήνοντάς την να στεγνώσει επάνω σε απορροφητικό χαρτί. Αντικαθιστούμε την παλιά θήκη με νέα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα (τουλάχιστον μία φορά το μήνα). Η θήκη αποτελεί το μεγαλύτερη εστία μόλυνσης των φακών επαφής.

Υγρό συντήρησης και απολύμανσης φακών επαφής  
Αντικαθιστούμε το υγρό φε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή για την περίοδο λήξης μετά το άνοιγμα. Ποτέ δεν ξαναχρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό των φακών επαφής, το υγρό που ήδη υπάρχει στη θήκη από την προηγούμενη χρήση. Αν οι φακοί επαφής έχουν να χρησιμοποιηθούν για διάστημα μεγαλύτερο των 7 ημερών και βρίσκονται αποθηκευμένοι στο ίδιο διάλυμα, θα πρέπει να απολυμανθούν ξανά πριν από τη χρήση τους.

Πλύσιμο χεριών 

Η εφαρμογή των φακών επαφής γίνεται πάντα με χέρια καθαρά και στεγνά, κατά προτίμηση σε απορροφητικό χαρτί που δεν αφήνει χνούδια.

Νερό βρύσης 
Ποτέ δε χρησιμοποιούμε νερό βρύσης για να ξεπλύνουμε ή να αποθηκεύσουμε τους φακούς επαφής μας. Ο συνδυασμός των φακών επαφής με οποιοδήποτε άλλο υγρό (νερό, φυσιολογικός ορός, σάλιο) εκτός του ειδικού διαλύμματος καθαρισμού και συντήρησής τους, είναι άκρως επικίνδυνος και μπορεί να αποτελέσει, ιδιαίτερα σε ζεστά κλίματα, την αιτία της μικροβιακής κερατίτιδας, της πιο σοβαρής λοίμωξης των οφθαλμών.

Διακοπές και κολύμβηση 
Ιδανικό θα ήταν να έχουμε μία θήκη αποθήκευσης των φακών επαφής και να χρησιμοποιούμε τα γυαλιά οράσεως ή τα γυαλιά ηλίου με διόρθωση. Αν παρόλα αυτά χρειαστεί να κολυμπήσουμε με φακούς επαφής, φροντίζουμε να φοράμε γυαλάκια θαλάσσης και να αποφεύγουμε τις “βουτιές”. Διαφορετικά θα πρέπει πάντα να έχουμε μαζί το διάλυμα καθαρισμού για άμεσο ξέπλυμα και επανατοποθέτηση μετά την έξοδο από τη θάλασσα/πισίνα. Μία ιδανική λύση αποτελούν οι φακοί επαφής μιας χρήσης (ημερήσιοι), τους οποίους απορρίπτουμε μετά την κολύμβηση.

Φακοί επαφής και ύπνος

Ποτέ δεν κοιμόμαστε με τους φακούς επαφής, εκτός αν έχουμε διαφορετική ενημέρωση από τον εξειδικευμένο εφαρμοστή μας (οπτικό-οπτομέτρη).

Καθημερινά ελέγχουμε ότι τα μάτια μας είναι σε καλή κατάσταση και βλέπουμε καθαρά. Σε αντίθετη περίπτωση, επισκεπτόμαστε άμεσα τον εξειδικευμένο εφαρμοστή μας.

Αναζητάμε επαγγελματική συμβουλή και διακόπτουμε τη χρήση των φακών επαφής αμέσως αν τα μάτια μας είναι κόκκινα ή αισθανθούμε πόνο και τσούξιμο. Η διακοπή της χρήσης φακών επαφής, ανά περίπτωση, είναι αυτή που μας καθιστά υπεύθυνους χρήστες. Απολαμβάνουμε το καλοκαίρι μας υπεύθυνα!

Δείτε φακούς επαφής και υγρά φακών επαφής στο STAROPTICAL εδώ !

Διαβάστε περισσότερα...